Havenmeester

Havenmeester van de Jachthaven Rhoon maakt deel uit van een groep vrijwilligers, die bij toerbeurt dienst doen.

Coördinator havenmeester F.de Hollander

Havenmeester F.de Hollander bij het planbord

Bij de havenmeester kunt U terecht als passant of om te tanken. U kunt er voor een redelijke prijs benzine (Euro-loodvrij) of diesel (GTL) tanken en er is een mogelijkheid om te pinnen. U komt bij de havenmeester via de deur bovenaan de trap naar het havenkantoor. Is hij/zij op zijn ronde over de steigers dan kunt U hem via de intercom oproepen. De intercom vindt U in het kastje aan de zijkant van het clubgebouw, rechts naast de trap. Rechter knop is voor oproep havenmeester (blauw),  linker met pen (geel) is voor calamiteiten.

Havenmeester is zeker aanwezig:   

nov. dec. jan. febr. mrt.    ma-vr:  14.00 – 16.00 uur en za-zo:  10.00 – 16.00 uur

april, mei, sept. okt.           ma-zo:  10.00 – 17.00 uur

juni, juli, augustus              ma-zo:  10.00 – 18.00 uur

Passanten moeten zich altijd eerst bij de havenmeester melden, die hen vervolgens doorstuurt naar een lege plaats aan een van de steigers. In Jachthaven Rhoon is geen aparte passantensteiger.

Vraagt u, via uw mobiele telefoon, voor het binnenvaren van de jachthaven aan de havenmeester  op  06 554 61 898010 501 22 70 of er een ligplaats beschikbaar is.

De havenmeesters gaan niet over het uitgeven van vaste ligplaatsen. Zie hiervoor de pagina “Ligplaatsen” van deze website.